Remy Ameling - Freelance Webdesigner

Wat is VG Beheer ?


Remy Ameling ontwikkelde voor Beckers Makelaardij een nieuw CMS, speciaal voor de makelaars branche.

Met VG Beheer, kunt u als makelaar eenvoudig uw gehele woningaanbod publiceren op uw eigen internet site, zonder gebruik te maken van html editors, frontpage of FTP.

Gegevens van nieuwe woningen worden eenmaalig ingevoerd in VG Beheer. Het aantal en de soort velden kunt u hierbij zelf bepalen. Eenmaal ingevoerd, beheert u de woonobjecten in VG Beheer door velden te wijzigen of toe te voegen. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de status van een verkochtte woning wijzigen in "verkocht". Alle gegevens op uw internetsite worden dan automatisch, daar waar nodig aangepast

Door gebruik te maken van een CMS zoals VG Beheer, richt u zich op de inhoud in plaats van op het technische aspect van uw internet site. Hiermee bespaart u werk en tijd besparen. Wat kan ik met VG Beheer doen ?

Wat kost VG Beheer ?


VG Beheer is in eigen beheer ontwikkeld en daarom zeer gunstig geprijsd. Bovendien betaalt u, in tegenstelling tot andere paketten geen maandelijkse abbonementskosten.

Offerte aanvragen...

Wat is eigenlijk een CMS ?


Een contentmanagementsysteem is een web-applicatie die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren.

Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt, naar het Engelse content management system. Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen.

Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers.

Lees meer op wikipedia