Remy Ameling - Freelance Webdesigner

Webdesign

Het ontwerpen van een nieuwe, professionele website is geen kleinigheid. Door het ontwikkel proces, gestructureerd aan te pakken, wordt er alles aan gedaan om de site te laten voldoen aan uw verwachtingen:

Doelstelling en kosten

Het ontwerpen begint met het bespreken van uw wensen met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van uw website. Ik kan ideeen aandragen die ervoor zorgen dat de doelen die u heeft met betrekking tot de site, gehaald worden. Ik kan u hierbij adviseren over de kosten en een aantal prijs opties bespreken.

Het Ontwerp

Vervolgens maak ik één of meerdere schetsen ter goedkeuring, voordat de website technisch wordt gemaakt in HTML. Tijdens het ontwikkelen van de website kunt U die alvast bekijken op internet op een tijdelijke plaats. Hierdoor blijft U steeds op de hoogte van de voortgang en het verloop van de vormgeving en kunt u desgewenst wijzigingen doorgeven.

Teksten en afbeeldingen

U kunt zelf teksten en afbeeldingen aanleveren, maar het is ook mogelijk dat ik dit regel. Onze partners kunnen professionele teksten, flash animaties, illustraties en logo's voor u verzorgen. Daarnaast maak ik gebruik van rechtenvrije stockfoto's.

Testen en oplevering

Nadat de site technisch gereed is, wordt deze gedurende een bepaalde periode getest. Tijdens deze fase kunnen er nog verbeteringen worden aangebracht voordat de site operationeel wordt.

Onderhoud

Na goedkeuring van de website zal ik deze op internet zetten en aanmelden bij relevante zoekmachines. Tenslotte kan ik desgewenst de website voor u onderhouden zodat deze actueel blijft. Het is ook mogelijk om bij de website een CMS (Content Management Systeem) te nemen, waarmee u eenvoudig zelf teksten en afbeeldingen aanpast.